Bejegyzések

2019. 03. 29.

Izommegtartás növényi fehérjével

Ahogy korban haladsz előre és aktív életmódot folytatsz, edzel biztosan benned is felmerül a kérdés, hogy mégis mikor kezd el az izomzatod leépülni.

tovább...

2019. 03. 13.

A spirulina jótékony hatásai az agyi működésre és a memóriára

Azt tudjuk, hogy a spirulina alga, ahogy az algák többsége rendkívül jó hatással van a szervezetre és annak működésére.

tovább...

2019. 02. 04.

Epres-banános spirulina alga turmix

Szépen lassan haladunk a tavasz, a nyár és a meleg felé, amikor akaratlanul is felkeressük azokat az ízeket, amik kedvesek számunkra abból az évszakból.

tovább...

2019. 01. 08.

10 mód az alga fogyasztására

Az algákat érdemes becsempészni a mindennapi étkezésünkbe, ugyanis rendkívül egészséges tele van fehérjével, vitaminokkal és szükséges ásványi anyagokkal.

tovább...

2018. 11. 16.

A Spirulina alga és a pajzsmirigy

A spirulináról már sokat beszéltünk. Tudjuk, hogy zöldes-kékes színe van, és hogy egy igazi vitaminbomba a szervezet számára. De azt még nem mondtuk, hogy alkalmas módszer lehet a kardiovaszkuláris- és emésztési problémákra illetve az immunrendszer erősítésére is.

tovább...

2018. 10. 09.

Tengeri alga saláta

Hoztunk neked egy közkedvelt tengeri algából, otthon is elkészíthető saláta receptet. Lássuk, hogyan készül a Wakame saláta. 

tovább...

2018. 09. 13.

Alga - Az új szuperkaja

A címzavaró lehet, de ne hagyd, hogy megzavarjon. Csupán azért kap "új" megnevezést, mivel eddig sokan nem ismerték és nem használták az algát. Valójában már évszázadok óta használják főként a keleti kultúrákban.

tovább...

2018. 08. 16.

Három gyümölcsturmix az erősebb csontokért

Itt a nyár és ez azt jelenti, hogy itt a gyümölcsszezon is. A meleg napokon nem esik rosszul egy hűsítő turmix ezekből, ráadásul ezeknek mindegyike jó hatással van a csontozatra. Meg is mutatjuk nektek, hogy melyik az a három.

tovább...

2018. 07. 18.

Miért érdemes algákat fogyasztani?

Az ehető alga, közismertebb nevén tengeri moszat, ami a tengeri növények csoportjába tartozik, ahol rengeteg más alakú, ízű, szerkezetű fajtája van.

tovább...

2018. 05. 16.

Algával a klímaváltozás ellen

A Hawaii és Duke egyetemek olyan modellt alkottak, aminél a fa égésénél keletkezett szén-dioxidot algatermesztéshez használják fel, ami akár felhasználható táplálékként, de üzemanyagként is.

tovább...

2018. 03. 30.

Házi Spirulina alga pakolás a feszes bőrért

Az algák csúcsformába hozzák a bőröd is... Ráadásul igen sokoldalúak, mert megehetjük őket, valamint hatóanyagaikat krémek és maszkok alkotórészeiként használhatjuk.

tovább...

2018. 03. 11.

5+1 tavaszcsalogató smoothie recept

Ugye, Te is várod már a tavaszt? Hoztunk neked 5+1 tavaszcsalogató smoothie receptet. Próbáld ki mindet, megéri!

tovább...