
A japánok hosszú életének titka
A világon Japánban élő embereknek a legmagasabb a várható élettartama. A japán férfiak várható átlagos élettartama 80 év, míg ezzel szemben a japán nőké átlagosan 86 év.
A világon Japánban élő embereknek a legmagasabb a várható élettartama. A japán férfiak várható átlagos élettartama 80 év, míg ezzel szemben a japán nőké átlagosan 86 év.
A japán Népjóléti Minisztérium a pozitív adatokat annak tulajdonítja, hogy a halálozási mutatók több olyan betegség esetében is javultak, mint pl.: a rák, a szívbetegségek és a tüdőgyulladás.
Vajon mi lehet a titkuk?
A japánok életfilozófiája és életvitele egyre inkább a figyelem középpontjába kerül azon szakemberek körében, akik az egészséges immunrendszer fenntartását, illetve a hosszú élet feltételeit kutatják.
A szakértők a japánok kiváló egészségi állapotát és magas élettartalmát a zsírszegény diétával a sok gyümölcs és alga fogyasztásával magyarázzák. A japán emberek évente átlagosan 10 kg természetes algát fogyasztanak az ételeikben (levesekben, salátákban és a sushi-ban). A szakértők arra következtettek, hogy az algák rendszeres fogyasztásával nagy mértékben támogathatjuk szervezetünk egészségi állapotát. Az algák ellátják szervezetünket a létfontosságú vitaminokkal és ásványi anyagokkal, értékes aminosav források és elősegítik a méregtelenítés, lúgosítás folyamatát is. Mindemellett egyszerre védik és táplálják a sejtjeinket.
A NATURALGA készítményben található 5 féle - 100%-ban tiszta és természetes eredetű - algák komplex összetétele erősiti és támogatja a immunrendszert hogy könnyebben szembe szálljon a környezet káros hatásaival.
TIPP: Miért fontos az Immunrendszer erősítés felnőttek számára?
Az algákat érdemes becsempészni a mindennapi étkezésünkbe, ugyanis rendkívül egészséges tele van fehérjével, vitaminokkal és szükséges ásványi anyagokkal.
Úgy tartja a mondás, hogy jobb megelőzni a problémát, mint orvosolni és mely területen is lehetne nyilvánvalóbb, mint a rákkal kapcsolatban.
A Hawaii és Duke egyetemek olyan modellt alkottak, aminél a fa égésénél keletkezett szén-dioxidot algatermesztéshez használják fel, ami akár felhasználható táplálékként, de üzemanyagként is.
Az ehető alga, közismertebb nevén tengeri moszat, ami a tengeri növények csoportjába tartozik, ahol rengeteg más alakú, ízű, szerkezetű fajtája van.