+36209811698 | info@naturalga.hu | Üdvözlünk a NATURALGA megújult weboldalán!

+36209811698 | info@naturalga.hu | Üdvözlünk a NATURALGA megújult weboldalán!

A Thallus laminariae - barna alga

Thallus laminariae alga

A Laminaria egyfajta hínár, amely Japánból származik. A Laminaria jódot tartalmaz, amelyre a testnek szüksége van a pajzsmirigyhormon termeléséhez. Egyben gazdag vas- és káliumforrás is. A Laminaria-t a súlycsökkenés, a magas vérnyomás valamint a sugárbetegség kezelésére használják.

A Fucoxanthin olyan karotinoid, amely a barna hínárban található, mint a wakame és a hijiki. Ezeket a tengeri hínárokat gyakran használják az ázsiai ételekben is, mint a miso leves és a sushi tekercsek. A karotinoidok a színes ételekben megtalálható pigmentek elengedhetetlenek a jó egészség megőrzéséhez. A fukoxantin, a lutein, a béta-karotin és a likopin mind különböző karotinoidok, amelyek különböző egészségügyi előnyökkel járnak.

A Fucoxanthin - ismertebb nevén barna alga - színező anyaga számos különböző egészségügyi előnnyel rendelkezik:

Optimalizálja a testzsír és anyagcsere folyamatokat, segít a rák-, az agyvérzés megelőzésében, csökkenti és kontrollálja a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedők vércukor- és inzulinszintjét, valamint elősegíti a májban a DHA (omega-3 zsírsav) szintézisét, mely a szív- és érrendszerünkre gyakorol pozitív hatást.

Különösen érdekes előnye a zsírégetési folyamat támogatása

Természetesen a sikeres zsírégetés legnagyobb tényezője az egészséges és kiegyensúlyozott, diétás étrend és a testmozgás. Nem számít, milyen egyéb étrend-kiegészítőt használ, a súlycsökkenésért egyedül a kalória kontrol felel. Úgy tűnik, hogy ez a karotinoid képes segíteni a fehér zsírsejteket, hogy azok barnás zsírsejtekként viselkedjenek. A barna zsír égeti az energiát, nem pedig tárolja, mint a fehér zsír. A magas dózisú jódnak köszönhetően nem lesz ideges, mint más fogyókúrás étrend-kiegészítő készítménytől.

Nem csak több zsírt lehet égetni, ha növeli a fukoxantin mennyiségét a diéta során, hanem több zsigeri, nagyon veszélyes zsírt égethet el a hasi területen is. A hasi zsír a legtöbb ember számára nagyon komoly aggodalmat jelent napjainkban. Minden ezen a területen nyújtott segítség nagyon hasznos lehet az érdekeltek számára.

Szárított formában a fukoxantint más élelmiszerekhez adhatjuk hozzá, vagy fogyaszthatjuk kapszula formában is. Ha úgy dönt, hogy a kapszula vagy tabletta formát választja, mindig győződjön meg róla, hogy csak hiteles, megbízható forgalmazó/gyártó természetes termékét fogyasztja.

A NATURALGA készítmény igazoltan 100% tiszta és természetes eredetű algák felhasználásával készült.

Ne feledje, hogy a legjobb módja annak, hogy karcsúsodjon az, hogy betartja a kiegyensúlyozott, tápanyagban gazdag, változatos étrendetet és a zsírégetést támogató gyakorlatokat végez, azonban ha egy kis plusz lendületre van szüksége, az bármikor nyerhet a fukoxantinból.