+36209811698 | info@naturalga.hu | Üdvözlünk a NATURALGA megújult weboldalán!

+36209811698 | info@naturalga.hu | Üdvözlünk a NATURALGA megújult weboldalán!

Blog

Immunrendszer erősítés felnőtteknek

Finibus Bonorum
2022.12.30 13:14
Immunrendszer erősítés felnőtteknek

Az immunrendszerünket számtalan komoly megterhelés éri, mint pl. a  nagyfokú stressz, a helytelen táplálkozás és rendszertelen-, mozgásszegény életmód. 

Az immunrendszerünket számtalan komoly megterhelés éri, mint pl. a  nagyfokú stressz, a helytelen táplálkozás és rendszertelen-, mozgásszegény életmód. A levegőben és az élelmiszerekben lévő sok millió vegyi anyag folyamatosan rombolja szervezetünket. Az immunrendszer egyedülálló képessége, hogy legyőzi azt a milliónyi kórokozót, ami naponta támad bennünket, azonban a természetes anyagokkal való támogatása elégedhetetlen ahhoz, hogy kifogástalanul tudjon működni, kibírja a sorozatos támadásokat és ne maradjon alul az állandó harcban.

A gyenge immunrendszer jelei:

- rendszeres megfázás vagy influenzás megbetegedés
- lassabb, elhúzódó gyógyulási folyamat
- torokgyulladás
- kimerültség, szorongás, stressz, depresszió
- sérülések, sebek lassú gyógyulása
- allergiás tünetek
- száraz bőr, fejfájás, fáradtság, fájdalom, súlyingadozás, rendszertelen alvás

Az algák komplex összetétele erősiti és támogatja a immunrendszert hogy könnyebben szembe szálljon a környezet káros hatásaival. A NATURALGA készítmény 5 féle - 100%-ban tiszta és természetes eredetű, gondosan válogatott algát tartalmaz. 

Lássuk az algák hogyan járulnak hozzá az immunrendszerünk egészségéhez:

1. Spirulina platensis alga
A Spirulina algáról közismert, hogy sejtvédő hatású és erősiti az immunrendszer működését. Olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz amit az emberi szervezet nem tud magától előállítani, de a működéséhez létfontosságú. Értékes vitamin- és ásványi anyag forás, továbbá támogatja a szív- és érrendszeri egészséget, normalizálja az anyagcserét és a bélflórát és antibakteriális hatással bír. Itt mégtöbbet tudhat meg a Spirulina alga hatásairól.

2. Chlorella vulgaris alga
A Chlorella alga segíti a szervezet sejt szintű méregtelenítését és detoxikálja a nehézfémeket a szervezetből. A vércukorszint- és a koleszterinszint csökkentés is szerepel a jótékony hatások között, melyen felül javítja a vérkeringést, lassítja az öregedési folyamatokat és serkenti az agyműködést. Tudjon meg többet a Chlorella algáról a linkre kattintva!

3. Aquamin® alga-kalcium
Az Aquamin (alga-kalcium) igazoltan magas kálcium és magnézium tartalma miatt hozzájárul a egészséges csontozat és fogazat fenntartásához, a sejtek ásványi anyag termeléséhez. Bizonyított ízület gyulladásgátló hatású és csökkenti az ízületi fájdalmat is. Az Aquamin® bizonyított jótékony hatásai

4. Barna alga
A Thallus laminariae támogatja az anyagcsere-, a zsírégetés és a súlycsökkenés folyamatát, segít a rák- és agyvérzés megelőzésében, valamint csökkenti és kontrolálja a vércukor- és a inzulin szintet. A Barna alga további egészségügyi előnyei

5.Haematococcus pluvialis alga
Végül de nem utolsó sorban a Haematococcus pluvialis alga, amely magas astaxanthin tartalmának köszönhetően a ma ismert leghatákonyabb természetes eredetű antioxidáns (60-szor erősebb, mint a C-vitamin). Természetes gyulladáscsökkentő- és fájdalomcsillapító hatású, védi- és tisztítja a sejteket. Az immunrendszer támogatásában kulcsszerepet játszik, ugyanis semlegesíti a daganatos megbetegedéseket kiváltó, kártékony szabadgyököket és serkenti a regenerálódási folyamatokat is. Miért hívják szuper antioxidánsnak az astaxanthint?

AZ ASTAXANTHIN HATÁSA MÁS ANTIOXIDÁNSOKKAL SZEMBEN
Számos tulajdonság teszi egyedülállóvá ezt a szuper karotinoidot. Ha a szabadgyökök hatástalanítását vizsgáljuk, az astaxanthin akár
- 65-ször hatékonyabb, mint a C-vitamin
- 54-szer erősebb, mint a béta-karotin
- 14-szer hatásosabb, mint az E-vitamin

A szingulet oxigén (nagyon reaktív oxigénfajta) megszüntetését tekintve, akár
- 550-szer hatékonyabb az E-vitaminnál
- 800-szor erősebb a CoQ10-nél
- 6000-szer hatásosabb a C-vitaminnál
- 550-szer hatékonyabb, mint a tea katechin

Photo by Tatiana from Pexels

3 okunk van rá, hogy miért érdemes spirulinát fogyasztanod
12
Jan

Sajnálatos módon ezt a kékeszöld színű mikroalgát gyakran figyelmen kívül hagyják vagy egyenesen félreértik. Pedig a világ egzotikus területein növekvő spirulina hihetetlenül egészséges szuperélelmiszer.

8 gyakori kérdés és válasz a Haematococcus Pluvialis mikroalgáról
19
Jan

Most választ kaphatsz a Haematococcus pluvialisszal kapcsolatos 8 legfontosabb kérdésedre!

A természet legerősebb antioxidánsa, az asztaxantin
25
Aug

Az asztanxantin egy szuperkarotinoid, amely amellett, hogy hatékonyabb, mint a béta-karotin, az A- és az E-vitamin, védi a szemet és agyat is az oxidatív stressztől.

Izommegtartás növényi fehérjével
29
Dec

Ahogy korban haladsz előre és aktív életmódot folytatsz, edzel biztosan benned is felmerül a kérdés, hogy mégis mikor kezd el az izomzatod leépülni.