+36209811698 | info@naturalga.hu | Üdvözlünk a NATURALGA megújult weboldalán!

+36209811698 | info@naturalga.hu | Üdvözlünk a NATURALGA megújult weboldalán!

Blog

II. rész - Az algák 7 előnye - A rákellenes hatás

Finibus Bonorum
2022.12.22 13:14
II. rész - Az algák 7 előnye - A rákellenes hatás

Számos állati- és laboratóriumi vizsgálat eredménye kimutatta, hogy néhány algafajta lelassíthatja a rákos sejtek növekedését, így természetes rákkezelést eredményezve.

A táplálkozással és a rákkal kapcsolatban közzétett eredmények azt mutatják, hogy naponta 1 gramm spirulina (Spirulina fusiformis) szájon át történő bevétele naponta csökkentette a szájnyálkahártya kórós elváltozását.

Ez volt az első humán tanulmány, amely bemutatta a Spirulina potenciálját a rák kialakulásának megakadályozására. Azonban a Memorial Sloan Kettering szerint az állatkísérletek arra utalnak, hogy a Spirulina kemoterápiás és radioprotektív hatásokkal rendelkezik. Egy 2001-ben közzétett tanulmány megállapította, hogy a Spirulina védő anyagként működött állati alanyokon, ami azt jelenti, hogy képes minimalizálni a szervezetet ért sugárkezelés mellékhatásait és védeni az egészségre veszélyes hatásaitól. A tanulmány azt javasolta, hogy a Spirulina algát alkalmazzák a rákterápia lehetséges kiegészítéseként is. A jövőben remélhetőleg több emberi vizsgálatot fognak végezni annak érdekében, hogy megerősítsék az algák rákellenes hatásait.

NATURALGA igazoltan 100%-ban tiszta és természetes barna algát is tartalmaz, vegán kapszulában töltve. A NATURALGA kapszulák glutén-, laktózGMO mentesek és nem tartalmaznak semmilyen egyéb hozzáadott összetevőt.

 

Forrás: https://draxe.com/algae-benefits

I. rész - 7 előny, amit talán nem tudsz az ALGÁKRÓL
12
Nov

Az algák a Földön található legelőnyösebb életformák, melyeket az emberiség már évszázadok óta élelmiszerként és gyógyszerként fogyaszt. A természetes eredetű alga fajták a magas vitamin-, ásványi anyag-, antioxidáns- és a fehérje tartalmuk miatt közkedveltek.

III. rész - Az algák 7 előnye - Megelőzheti a szívbetegséget
07
Jan

A 2013-ban közzétett tudományos áttekintés megerősíti, hogy a kék-zöld algák megvédhetik szervezetünket a szív- és érrendszeri betegségektől.

IV. rész - Az algák 7 előnye - Gyulladás- és fájdalomcsillapító hatás
08
Szept

Az algák egészségre gyakorolt hatásai között említhetjük a gyulladás- és a fájdalomcsillapító hatást is.

V. rész - Az algák 7 előnye - Csökkentik a koleszterinszintet
13
Okt

magas koleszterinszint az érelmeszesedés kialakulásának első számú kockázati tényezője, ám a Spirulina alga segíthet csökkenteni a magas koleszterinszintet.