+36209811698 | info@naturalga.hu | Üdvözlünk a NATURALGA megújult weboldalán!

+36209811698 | info@naturalga.hu | Üdvözlünk a NATURALGA megújult weboldalán!

Blog

Miért van ilyen sok betegség napjainkban? – A halott táplálékok

Finibus Bonorum
2022.11.28 13:14
Miért van ilyen sok betegség napjainkban? – A halott táplálékok

Rémisztő a tudat, hogy napjainkban már 99%-ban halott táplálékokat fogyasztunk. 

Rémisztő a tudat, hogy napjainkban már 99%-ban halott táplálékokat fogyasztunk.

Gondolj csak a mikrózott élelmiszerekre, a csatornázott vízre vagy a szintetikusan/mesterségesen előállított táplálék-kiegészítőkre. A kutatások és felmérések szerint ezek rohamosan szaporodó degeneratív betegségekhez vezethetnek. Ezzel szemben a mikroalgák élő tápláléknak számítanak. Szervezetünk számára ez azért nagyon fontos, mert élő anyag bevitele nélkül nem képes egészséges sejtműködésre.

Az élő táplálékok hőkezelésmentesek, vagyis nem főzött vagy párolt, nem sütött, és nem minősülnek fagyasztott élelmiszereknek sem. Ilyenek élő táplálékok pl. a gyökérzöldségek (répa, zeller), gyógynövények, gabonafüvek leve, gyümölcsök, magvak, csírák, olajok, algák és egyéb szuperételek. A bennük lévő enzimek segítik az emésztést és az anyagcseréjét, táplálnak, energizálnak és megteremtik szervezetünk vitális egyensúlyát, ezért érdemes ezekből az enzimekből bőségesen fogyasztanunk.

Az algák fogyasztásával minden nap élő táplálék forráshoz juthatsz. Ez nem számít nagy újdonságnak, ugyanis már nagy szüleink is minden nap mikro algákat fogyasztottak amikor kútvizet, patak- ill. folyó vizet vagy épp csapvizet ittak és itattak az állataikkal is. Ne hagyd cserben a szervezeted és fogyassz minden nap értékes tápanyagokat, vagy használj élő táplálékot tartalmazó természetes étrend-kiegészítő készítményt.

NATURALGA egy napi adagban összesen 1840 mg, igazoltan 100%-ban tiszta és természetes algákat (élő táplálékokat) tartalmaz. A kapszulák glutén-, laktóz- és GMO mentesek, illetve nem tartalmaznak semmilyen egyéb hozzáadott összetevőket sem.

Fotó: https://pixabay.com

 

8 gyakori kérdés és válasz a Haematococcus Pluvialis mikroalgáról
19
Jan

Most választ kaphatsz a Haematococcus pluvialisszal kapcsolatos 8 legfontosabb kérdésedre!

A spirulina alga igazi szuperétel
05
Jan

Valószínűleg sokat hallottad már a „szuperételek” kifejezést. De mik is ezek valójában? A szuperételek olyan tápanyagban gazdag élelmiszerek, étrend-kiegészítők, amelyek tobzódnak az antioxidánsokban, vitaminokban, és ásványi anyagokban. Egy szó mint száz, szükségünk van rájuk ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, és egészségesek legyünk.

A spirulina jótékony hatásai az agyi működésre és a memóriára
22
Dec

Azt tudjuk, hogy a spirulina alga, ahogy az algák többsége rendkívül jó hatással van a szervezetre és annak működésére.

I. rész - 7 előny, amit talán nem tudsz az ALGÁKRÓL
12
Nov

Az algák a Földön található legelőnyösebb életformák, melyeket az emberiség már évszázadok óta élelmiszerként és gyógyszerként fogyaszt. A természetes eredetű alga fajták a magas vitamin-, ásványi anyag-, antioxidáns- és a fehérje tartalmuk miatt közkedveltek.