+36209811698 | info@naturalga.hu | Üdvözlünk a NATURALGA megújult weboldalán!

+36209811698 | info@naturalga.hu | Üdvözlünk a NATURALGA megújult weboldalán!

Blog

Ismerd meg a Chlorella algát

2022.08.11 10:57
Ismerd meg a Chlorella algát

Olyan természetes étrend-kiegészítőt keresel, ami növeli az energiaszintet, támogatja a zsírégetést és segít eltávolítani a testedből az olyan nehézfémeket, mint az ólom és a higany? Ha igen, akkor a Chlorella alga az, amire szükséged van?!

Olyan természetes étrend-kiegészítőt keresel, ami növeli az energiaszintet, támogatja a zsírégetést és segít eltávolítani a testedből az olyan nehézfémeket, mint az ólom és a higany? Ha igen, akkor a Chlorella alga az, amire szükséged van?!

A Chlorella vulgaris egy kékes-zöld színű alga, sokan a Spirulina alga unokatestvérének hívják. Főleg Tajvanon és Japánban fordul elő ez a superfood, amely fitonutriensekben gazdag, tartalmazza az összes aminosavat, klorofillt, béta-karotint, káliumot, foszfort, biotint, magnéziumot és B-komplex vitaminokat.

Számos tanulmány kimutatta, hogy a chlorella alga az egészséges hormonális funkciók megteremtésével az egész szervezetet támogatja, hozzájárul a szív- és érrendszeri egészséghez, enyhíti a kemoterápia és a sugárzás mellékhatásait valamint részt vesz a magas vérnyomás és a koleszterinszint csökkentésében és testünk méregtelenítésében is.

A klorella alga gazdag zöld színét a benne található klorofill magas koncentrációja okozza. Orvosok és táplálkozási szakemberek szerint az egészségünk érdekében zöld színű zöldségeket kell fogyasztanunk nagy mennyiségben. Ugye ez szerinted is nagyon nehéz lenne, hiszen napi 1-2 kg zöldséget nem egyszerű magunkhoz venni?! Azt is érdemes tudni, hogy a legtöbb zöld színű leveles zöldség alul marad a chlorella által nyújtott egészségügyi előnyökhöz képest.

A chlorella a világ egyik legnagyobb természetes tápanyagtartalmú szuperfood anyaga!

3 evőkanál (28.4g) klorella tápanyag tartalma:
Fehérje: 16 g
A-vitamin: 287% RDA*
B2-vitamin: 71% RDA*
B3-vitamin: 33% RDA*
Vas: 202% RDA*
Magnézium: 22% RDA*
Cink: 133% RDA*

*RDA = Az RDA (Recommended Dietary Allowance: Ajánlott Napi Tápanyagbevitel) meghatározza a napi szükségleti értékeket.

Ezenkívül a clorella alga B1-, B6-vitaminokat és foszfort is tartalmaz. Tény, hogy több tápanyag van benne, mint más zöldségben, beleértve a spenótot és a brokkolit is!

Ha megnézzük, a tápanyag összetételt, könnyen megérthető, hogy miért sorolják a chlorella algát a világ TOP10 legjobb élelmiszere közé.

NATURALGA alga kapszula étrend-kiegészítő készítmény 5 féle, 100%-ban tiszta és természetes alga keveréke (Spirulina platensisAquamin®Chlorella vulgarisThallus laminariae és Haematococcus pluvialis). A készítmény nem tartalmaz semmilyen hozzáadott adalékanyagot és egyéb szintetikus összetevőket sem. Az egészségtudatos emberek tökéletes választása, akik számára fontos a testi-lelki vitalitás- és az egészség megőrzése.

A Chlorella vulgaris alga további jótékony hatásairól bővebben itt olvashat!

Forrás: https://draxe.com/7-proven-chlorella-benefits-side-effects/

A természet legerősebb antioxidánsa, az asztaxantin
25
Aug

Az asztanxantin egy szuperkarotinoid, amely amellett, hogy hatékonyabb, mint a béta-karotin, az A- és az E-vitamin, védi a szemet és agyat is az oxidatív stressztől.

Szintetikus és természetes vitaminok
18
Aug

Az elmúlt néhány évtized adatai alapján egyre többen fogyasztanak étrend-kiegészítőket, kifejezetten vitamin készítményeket annak a reményében, hogy ezek csökkentik a kóros megbetegedések rizikóját.

I. rész - 7 előny, amit talán nem tudsz az ALGÁKRÓL
12
Nov

Az algák a Földön található legelőnyösebb életformák, melyeket az emberiség már évszázadok óta élelmiszerként és gyógyszerként fogyaszt. A természetes eredetű alga fajták a magas vitamin-, ásványi anyag-, antioxidáns- és a fehérje tartalmuk miatt közkedveltek.

Három gyümölcsturmix az erősebb csontokért
10
Nov

Itt a nyár és ez azt jelenti, hogy itt a gyümölcsszezon is. A meleg napokon nem esik rosszul egy hűsítő turmix ezekből, ráadásul ezeknek mindegyike jó hatással van a csontozatra. Meg is mutatjuk nektek, hogy melyik az a három.