Fizetési információk

A NATURALGA webshopban kétféle fizetési mód közül választhat:
-utánvétes fizetés (házhozszállítás esetén és csomagautomatában való fizetéskor)
-előre utalás

Házhozszállítás esetén
Házhozszállítás esetén a fizetendő összeget a futárszolgálat munkatársának utánvéttel csak KÉSZPÉNZBEN tudja kiegyenlíteni.
A csomagban utánvétes fizetési mód számlát fog találni. A számlázással kapcsolatos kérdéseit/kéréseit az info[kukac]naturalga.hu e-mail címen várjuk.

Foxpost csomagautomatába történő szállítás esetén
Csomagautomatába történő szállítás esetén a teljes biztonság érdekében kizárólag BANKKÁRTYÁVAL lehet fizetni. 
(SMS-ben értesítik, ha a csomagja megérkezett az Ön által megadott csomagpontra. Ezután nincs más dolga, mint ellátogatni az adott csomagpontra és az SMS-ben elküldött egyedi kóddal (amit csak Ön ismer) kinyitni az automata megfelelő rekeszét. FONTOS: minden esetben őrizze meg a kapott SMS-t, mert szüksége lehet rá, ha mégis vissza szeretné küldeni a csomagot.)
A csomagban bankkártyás fizetési mód számlát fog találni. A számlázással kapcsolatos kérdéseit/kéréseit az info[kukac]naturalga.hu e-mail címen várjuk.

Teljesen mindegy melyik kézbesítési módot választja, a szállítási költséggel nem kell törődnie, annak költségét mi vállaljuk, az minden esetben INGYENES.

Előre utalás fizetési mód
Amennyiben a rendelését "Előre utalás fizetési mód"-dal rendelte meg, kérjük a rendelés pontos végösszegét az alábbi bankszámla címre utalja át:

Fit & More Kft.
FHB Bank
Bankszámlaszám: 18203105-06030890-40010012
A megjegyzésben tüntesse fel a visszaigazoló emailben kapott megrendelés sorszámot.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését a www.naturalga.hu web áruházon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése akkor lép életbe, ha azt e-mail-ben vagy telefonon visszaigazoljuk. Az mailben történő visszaigazolásról egy automata rendszer gondoskodik, így ha a visszaigazoló email a rendelést követő 1 órán belül nem érkezik meg, kérjük jelezze felénk mailben (info[kukac]naturalga.hu) vagy telefonon a +36 20 981 16 98 telefonszámon.

A www.naturalga.hu web shopban leadott minden megrendelés írásba foglalt szerződésnek minősül, melynek nyelve magyar. A szerződéstől való elállásról itt tájékozódhat: ​Általánsos Szerződési Feltételek letöltése PDF-ben

Elállási/Felmondási nyilatkozat minta

Jó vásárlást kívánunk! 
A NATURALGA csapata