A mikroalgák élő táplálékok, melyek nélkül a szervezet nem képes egészséges sejtműködésre.

Rémisztő a tudat, hogy napjainkban már 99%-ban halott táplálékokat fogyasztunk.

Gondolj csak a mikrózott élelmiszerekre, a csatornázott vízre vagy a szintetikusan/mesterségesen előállított táplálék-kiegészítőkre. A kutatások és felmérések szerint ezek rohamosan szaporodó degeneratív betegségekhez vezethetnek. Ezzel szemben a mikroalgák élő tápláléknak számítanak. Szervezetünk számára ez azért nagyon fontos, mert élő anyag bevitele nélkül nem képes egészséges sejtműködésre.

Az élő táplálékok hőkezelésmentesek, vagyis nem főzött vagy párolt, nem sütött, és nem minősülnek fagyasztott élelmiszereknek sem. Ilyenek élő táplálékok pl. a gyökérzöldségek (répa, zeller), gyógynövények, gabonafüvek leve, gyümölcsök, magvak, csírák, olajok, algák és egyéb szuperételek. A bennük lévő enzimek segítik az emésztést és az anyagcseréjét, táplálnak, energizálnak és megteremtik szervezetünk vitális egyensúlyát, ezért érdemes ezekből az enzimekből bőségesen fogyasztanunk.

Az algák fogyasztásával minden nap élő táplálék forráshoz juthatsz. Ez nem számít nagy újdonságnak, ugyanis már nagy szüleink is minden nap mikro algákat fogyasztottak amikor kútvizet, patak- ill. folyó vizet vagy épp csapvizet ittak és itattak az állataikkal is. Ne hagyd cserben a szervezeted és fogyassz minden nap értékes tápanyagokat, vagy használj élő táplálékot tartalmazó természetes étrend-kiegészítő készítményt.

A NATURALGA egy napi adagban összesen 1840 mg, igazoltan 100%-ban tiszta és természetes algákat (élő táplálékokat) tartalmaz. A kapszulák glutén-, laktóz- és GMO mentesek, illetve nem tartalmaznak semmilyen egyéb hozzáadott összetevőket sem.

Fotó: https://pixabay.com