Immunrendszer erősítés, a japánok hosszú életének a titka.

A világon Japánban élő embereknek a legmagasabb a várható élettartama. A japán férfiak várható átlagos élettartama 80 év, míg ezzel szemben a japán nőké átlagosan 86 év.

 

A japán Népjóléti Minisztérium a pozitív adatokat annak tulajdonítja, hogy a halálozási mutatók több olyan betegség esetében is javultak, mint pl.: a rák, a szívbetegségek és a tüdőgyulladás.

Vajon mi lehet a titkuk?

A japánok életfilozófiája és életvitele egyre inkább a figyelem középpontjába kerül azon szakemberek körében, akik az egészséges immunrendszer fenntartását, illetve a hosszú élet feltételeit kutatják.

A szakértők a japánok kiváló egészségi állapotát és magas élettartalmát a zsírszegény diétával a sok gyümölcs és alga fogyasztásával magyarázzák. A japán emberek évente átlagosan 10 kg természetes algát fogyasztanak az ételeikben (levesekben, salátákban és a sushi-ban). A szakértők arra következtettek, hogy az algák rendszeres fogyasztásával nagy mértékben támogathatjuk szervezetünk egészségi állapotát. Az algák ellátják szervezetünket a létfontosságú vitaminokkal és ásványi anyagokkal, értékes aminosav források és elősegítik a méregtelenítés, lúgosítás folyamatát is. Mindemellett egyszerre védik és táplálják a sejtjeinket. 

A NATURALGA készítményben található 5 féle - 100%-ban tiszta és természetes eredetű - algák komplex összetétele erősiti és támogatja a immunrendszert hogy könnyebben szembe szálljon a környezet káros hatásaival.

 

TIPP: Miért fontos az Immunrendszer erősítés felnőttek számára?