10 mód az alga fogyasztására
 
Az algákat érdemes becsempészni a mindennapi étkezésünkbe, ugyanis fogyasztásuk rendkívül egészséges, mert magas a fehérje, a vitamin és a szükséges ásványi anyag tartalma. Ezeket már a korábbi cikkeinkben bővebben kifejtettük. Most azokra a felhasználási módokra koncentrálunk, amitől fogyasztásuk ténylegesen mindennapos lehet.
 
1. Csinálj szendvicset Nori lapokkal: tedd az algát krém vagy akár normál formában a nori lapok közé. Ez remekül helyettesíteni tudja a kenyeret. (Itt találsz Nori lapot)
Nori lap a Chefmarket.hu-n.

Forrás: Nori lap a Chefmarketben - www.chefmarket.hu

2. Adj hozzá egy kis spirulina algát a gyümölcsturmixhoz: tegyél bele egy evőkanálnyi kivonatot és máris egy tápanyagokban sokkal gazdagabb turmixot iszol. Tökéletes választás lehet akár reggelire is.
 
3. Süsd meg chips-ként: felejtsd el a normál chips-et, az alga sokkal jobb választás egy csipetnyi sóval.
 
4. Adj hozzá egy kis spirulinát az édességhez: akár a turmixodhoz, de az édesebb dolgokhoz is hozzáadhatod.
 
5. Díszítsd a Bloody Mary italod algával: felejtsd le a normál díszítőelemeket és turbózd fel az italod algával.
 
6. Cseréld algára a tésztával készült ételeket: Nem lesz olyan, mint a tészta, de sokkal kevesebb szénhidrátot tartalmaz és sokkal nagyobb a tápanyagértéke is. Akár dobd fel sajttal.
 
7. Csinálj tengeri salátát: az interneten rengeteg jó receptet találsz erről.
 
8. Készíts belőle Miso levest: ez a reggeli egy tradicionális japán étel. Könnyű és gyors az elkészítése. (Zizi kalandjai - Így készül a Miso leves)
9. Csinálj Sushi-t belőle: ez egy olyan étel, amit általában éttermekben eszünk. Vedd a kezedbe az irányítást és készíts magadnak, az interneten rengeteg jó receptet találsz.
 
10. Wakame saláta: ami édeskés, de mégis enyhén sós ízű alga. Igazi különlegesség.
 
Bármelyik felhasználási módot is választod, a NATURALGA alga kapszula tökélestes választás számodra. 5 féle alga magas koncentrációjú, természetes és vegán keveréke, növényi kapszulákba töltve. Amellett, hogy az ételeidet feldobhatod vele, az egészséged megóvására is hasznos lehet.
 
Jó étvágyat kívánunk! :)